Bara en vanlig torsdag...

Vad innebär en vanlig torsdag? tja för min del så innebär det en ganska tidig morgon för Filip är morgonpigg, frukost och sedan bär det av ut speciellt när vädret är så fint som idag. Värmen är ju tillbaka igen och vi har varit ute och inspekterat vårt grönsaksland och växthus för att se om det börjat spira något ännu och våra rädisor och sallad har tittat upp ur jorden. jippie snart kan vi käka egen sallad. Efter det var det dags för lite fika och det bjöd Filip på vid sandlådan, saft och Byggare Bob-kex, smaskens med lite grus i tänderna....... Viktor sov lugnt och fint i vagnen ända tills hans storebror tyckte att det var dags att skaka runt lite på den så då var det dags för lite amning igen.
Har försökt få Filip till att sova en stund för att ladda batterierna för eftermidagens aktiviteter, men icke, han kom upp lika snabbt igen "mamma jag kanne inte sova" och då fick det bli lite Pippi-film i puffen och vila lite där istället. Efter middage skall vi hämta Elin som varit på läger med klassen och sedan vidare till avslutning på Öppna förskolan.
Igår var jag och Viktor på BVC för att se hur mycket han vuxit och växer det gör han vår lille prins, nu väger han 6030 gram och är 61 cm lång. Det är inte klokt, på drygt två månader så har han vuxit 10 cm och ökat 3 kg i vikt, de ni, tur att inte vi ökar i samma takt!
En liten bild på prinsen så ni ser att han växer..
image40

Torsdagen avslutar vi nog med lite spännande fotbollsmatch Södra Vings F14 mot UIFK, tja det får vara allt för nu. Lotta

Kommentarer
Postat av: Aase/ängel60

Åh Gudmors prins, vad härligt foto på honom.....
Jag har beslutsångest, nya glasögon.......
Ringer ikväll. Kram kram Aase

2008-05-22 @ 20:02:16
URL: http://angel60.blogg.se
Postat av: Jessica

Hallå! Nu har även jag hittat hit för att se på fasters godingar. Jättefin blogg med många härliga kort. Fick diplom på agilitykursen idag fast Molly var på "hugget" idag.
Vi ses säkert i morgon. Jag och Elsa ska klippa oss och fika på Basta kvarnkafe i morgon förmiddag, men sen är vi hemma.
Kram !

2008-05-22 @ 21:46:08
Postat av: Kajsa

vad mysiga kort du har.. verkar så mysigt att bo så där på "landet".. saknar den tiden man hade med barnen när de var små.. allt vi gjorde och så.. men nu känns det som om att livet går på en motorväg.. dagarna flyger iväg och man hinner inte med riktigt..
må så gott.. coh tack för mysstunden här inne..
kram kram
Kajsa

2008-05-24 @ 22:41:13
URL: http://kajsascrap.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0