Glad Påsk

Så var påskafton över och idag är vi alla lite sega. Vi firade i och för sig väldigt lugnt hemma men det tar på krafterna i alla fall, grabbarna var ute och eldade ris och vi tjejer  plus Viktor var inne och mös i värmen för vi tyckte det var för kallt ute i blåsten och snön. För filip var påsken en riktig höjdare, så mycket godis och paket, han fick en jätte fin skördetröska av moster och morbror och den hade han med sig i sängen i natt när han sov. Båda killarna fick påskpresent av TG och Aase, varsin ny fin SVEA-mössa och visst ser det ut som om Filip gillade sin, jag hittade honom sovandes så här i soffan nu på förmiddagen!  
Ha en fortsatt riktigt skön påskhelg!
Lotta

image6

Nu har han äntligen kommit!

Nu har vår nya lilla familjemedlem kommit!! Han födde i fredags 7mars och han skall heta Victor. Visst är han fin? Här är han tre dagar gammal och sover gott på mammas axel när han är mätt och belåten.

image5

Emma 1 1/2 år

Min första LO på Emma, hittade detta kortet i en låda och tyckte det var så gulligt och vårigt , kul att göra något på tjejerna när de var små för jag har ju inte själv sett Emma så här liten för hon var ju 8 år första gången vi sågs och nu är hon snart 17 år, var "sjutton" tar tiden vägen? När Filip såg kortet sa han att det var han själv på det och visst det är inte helt olikt, syskonlika är de nog ialla fall!

image4

Påskkort på alla barnen

Ett syskonkort taget hos farmor och farfar på påsk 2007. Emma och Elin skojade till det med
Filip för att han skulle ställa upp på fotografering en stund till.

image3

Min lekstuga

Lite suddig bild men det blidde inte bättre denna gången. En relativt blöt dag, när jag och Flip var ute så lekte han flitigt med vattnet han hittade på flaket till trehjulingen och inventerade det mesta som fanns i lekstugan, tiitut  med mamma var också kul.

image2

Jag och Filipdetta är en bild från sommaren 2006 på mig och min son Filip, han är ca 6 mån på fotot, nu är han över 2 år och skall bli storebror.

Välkommen till min nya blogg!

Hej och välkommen till Lottas pyssel, här kommer jag (Lotta) att lägga upp bilder, scrapalster och andra mysiga saker som jag vill dela med mig av till mina vänner och bekanta samt givetvis kanske för nya bekanta med samma intressen.
Scrappbooking är något som är relativt nytt för mig men jag har insett att det finns otroligt många roliga och goa människor som pysslar med detta och har själv varit med på några trevliga scrappträffar där man delar med sig av både kunskap och inspiration!
Ett kul sätt att umgås med både nya och gamla vänner.

Jag gillar även vår fantastiska natur och därifrån kan det kanske dyka upp lite inspiration och bilder för den som vill kika . Hantverk och handarbete är också ganska kul även om jag är en glad amatör. Har precis varit ute och fotat mannen och sonen när de bygger fågelholkar. så när jag väl lärt mig hur man får in bilder kan ni få se hur det såg ut.  Kan även tänkas att det blir en hel del bilder på familjen som när som helst skall utökas med ytterligare en medlem, hur spännande som helst och jag väntar med skräckblandad förtjusning. Min familj är min trygghet och mitt hem är min borg, gammal klyscha kan tyckas, men sådan är jag!

Kul att du kikade in på just min lilla oansenliga blogg!
Lotta

RSS 2.0