Sommartider hej,hej.......

Det är härligt med sommar  och sol, och även om det kommer en och annan skur så är det ju varmt och skönt. Vi har varit iväg på några dagars semester och vi har haft det jätte bra. Först  bar det av till Askersund och Skyllbergs Herrgård där vi hälsade på vänner, jag har aldrig bott på en Herrgård innan med det var riktigt fint! Vi bodde i "köksflygeln" och på em tog vi en promenad i parken och badade i poolen, lyxigt va?

Tack Christer och Helena för en trevlig vistelse och en mysig rundvandring i Askersund, dit kan jag rekommendera er att åka. En mysig liten stad med små mysiga gator och ligger precis intill Vättern.

På torsdagen gick färden vidare mot Kolmårdens Djurpark där vi hade en heldag, vädret var verkligen på vår sida, nästan lite väl varmt för djurparksbesök. Delfinariet och delfinshowen var en höjdare att se men annars så tycker jag faktiskt att djurparken i Borås är bättre.

Nej nu kan jag inte sitta här och pladdra längre måste ut och sätta upp en tipspromenadsrunda för Hembygdsföreningen, vi skall ha våffelcafe och tipsrunda i em.
Men vi skippar nog den och tar en tur ner mot havet, börjar hos Marcus, Anna och Olle och åker vidare mot Apelviken till TG och Aase och kanske en tur till Falkenberg för att hälsa på tjejerna vi får väl se vad vädret vill.

Ha en skön vecka kramar Lotta

Kommentarer
Postat av: Aase/ängel60

Ooops vilket hus, ser verkligen fint ut

Tack för igår..... Vi ses i morgon då?

Kram AA

2008-07-13 @ 12:43:10
URL: http://angel60.blogg.se/
Postat av: Maria O

Hej Lotta. Va mysigt ni har haft det. Bott på Herrgård minsann.

Jag ska ta mej en funderare på utmaningen. Men det kan ta en stund !

Ha det gott i sommarsverige.



Kram Maria

2008-07-13 @ 21:01:11
URL: http://www.mariasvra.blogspot.com
Postat av: Ullabritt

Har också haft en trevlig helg i Stockholm,varit på Skansen på en Country-gala och träffat de flesta på resan till USA ,både vi som reste o artisterna i USA +många svenska artister Martin Stenmarck,Lotta Engberg,Mats Rådberg,Tommy Körberg

Sara Dawn Finer m.fl.en toppen helg o väder,kramizar moster.

2008-07-14 @ 12:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0