Lyckan är gjord!

Så har ytterligare några semesterdagar gått och vi har spenderat dem hemma i vårt eget lilla "paradis" med målning av ballkong, veranda, trädgårdsarbete, stängselbygge, tvätt och strykning det låter kanske inte så kul men jag tycker inte att det är så illa som det låter vi har hunnit med att ta hand om både varandra och lillsyrr och hennes familj lite grann. Det är vardagliga saker som skall göras men får man in lite guldstunder där emellan så får livet lite "guldkant" ialla fall.
I fredags så fick Filip en egen cykel, och lyckan var verkligen gjord för hans del, så lycklig liten kille och han kämpade på och åkte upp och ner runt runt i trädgården han var helt genomsvettig när han kom in för kvällen och han sov riktigt gott och länge efter den ansträngningen. Det första han sa igår morse när han kom upp var, jag måste ut och cykla mamma! Då är det kul att köpa saker till barnen!



   
Det är en springcykel, dvs den har inga trampor och broms men ser ut som en vanlig cykel för övrigt. Man övar balansen jätte bra med den och det tog inte lång stund innan det gick med full fart. Här är vi på en em promenad och Filip cyklar.

vi har haft Anna,Marcus och Olle hos oss hela helgen och det har varit jätte mysigt trots att Anna inte är riktigt bra, men då har ju vi haft chansen att få rå om dem lite extra.

Här den lille prinsen när han lånar Viktors babygym en stund.


Och här ett kort på min lille prins och som ni ser så finns det ytterligare en ganska stor kontrast mellan kusinerna ja just det ögonfärgen, en så brunögd och en med så blå ögon.

Sköt om er i sommarregnet!
Kram Lotta

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej! Tack för besöket och kommentaren hos mig! Är vi månne "grannar".. Nyfiken eftersom du hänvisade till andra grannar. Kul att läsa en blogg som handlar om vardagen, utan krusiduller! Jag återkommer självklart!

2008-07-20 @ 11:09:51
URL: http://www.minigrisen.wordpress.com
Postat av: Sanna

Vilka söta bebisar!! Det är så man blir lite sugen igen..;)

2008-07-20 @ 11:36:25
URL: http://www.litenkvinna.blogspot.com
Postat av: Aase/ängel60

Härliga killar, vilken tuff cykel Filip har fått, ser ut att funka kanonbra. Kram Aase

2008-07-21 @ 12:18:24
URL: http://angel60.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0