En vanlig onsdag

Så har snart ytterligare en dag i denna veckan gått, och dagen började med att jag körde Filip och Felicia (hans kompis hos dagmamman) till Gun-Britt och Elin till skolan, sedan åkte jag och Viktor till Aase och fick frukost. Lyxigt va att bli serverad frukost en vanlig onsdagsmorgon? Jättemysigt med lite vuxensällskap och vi har alltid mycket att avhandla när vi ses, jag fick bla se alla foton från deras Skottlandsresa och det är ju så man blir lite avundsjuk helt klart, dit skulle jag också vilja åka. Men så i nästa stund tänker jag nja kanske inte bussresa till Skottland med 2 småkillar????? väntar nog med detta ett tag......får nog bli badland i Danmark eller något sådant tillsvidare.

Några foton på grabbarna från dagen.

Viktor som hämtad från 60-70-talet i beige/brun plyschdräkt med en igelkott på rumpan, men så söt tycker jag.


Filip jättenöjd med att äta kvällsmat när det serverades "fritts" dvs pommesfrittes en av hans favoriträtter.


Filip hade med sig lite teckningar hem idag från dagmamman och det är väldigt kul att se hur han knepat och knåpat lite med de ekollon som han plockade häromdagen när vi var ute och gick och dem skulle han ju prompt ha med idag så då hade de pysslat lite tillsammans hos Gun-Britt.

Fåren har varit på rymmen ute i havreåkern idag så då blev det på med storstövlarna och ut med havrehink för att locka med dem på rätt sida staketet igen men snart behöver vi nog inte tröska åkern utan  fåren har gjort det själva, i och för sig rätt djur som skall ha havren men tanken var kanske inte att de skulle ha allt på en och samma dag.

Det var nog det mesta av dagens händelser men det kan ju hända en hel  del ännu för grabbarna har ju inte lagt sig ännu.
Ha en skön kväll och så hörs vi snart igen!
Kram Lotta

Kommentarer
Postat av: Aase/ängel60

"Fritt" är inte alls fel ibland, kan vara skönt att få skämma bort en vanlig onsdag. Det har ju jag fått göra med mamman i huset. älskar våra onsdagsfrukostar :) Må gott. Kram kram AA

2008-09-17 @ 21:51:57
URL: http://angel60.blogg.se/
Postat av: Maria O

Hej !

Så fin så med igelkotte på blöjbaken..Tycker det är lite kul med retrofärger och den typiska 70-talsstilen. Så roligt att Filip går hos Gunbritt, hon är vekligen så bra med barn.

Så gött att bara åka iväg och sätta sig vid dukat bord på frukost, inte alls avis ;-)



Kram Maria O

2008-09-17 @ 22:12:01
URL: http://www.mariasvra.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej!

Titta in på www.moderskeppet.se om du vill lära dig lite mer om Photoshop. Det är himla bra när man tar lite halvdanna bilder som behöver fräschas upp. Jag går nu digital bildbehandlings-kurs på distans, via Jkp högskola. I somras gick jag "Naturfoto" kurs oxå på högskolan, det var mycket man fick lära sig om att komponera bilden i linsen!

2008-09-18 @ 07:30:06
URL: http://www.minigrisen.wordpress.com
Postat av: Gubben

Hej eller hai kanske!?



Viktor är skithäftig i sina plyschbyxor och skönt att se Filip äta sin favvismat. Hoppas ni haft en bra dag trots debacklet med djurparken.

2008-09-18 @ 14:53:28
Postat av: Gubben

Hej eller hai kanske!?



Viktor är skithäftig i sina plyschbyxor och skönt att se Filip äta sin favvismat. Hoppas ni haft en bra dag trots debacklet med djurparken.

2008-09-18 @ 14:54:20
Postat av: Johanna

Hehe, vad härlig dräkt som viktor fått på sig :D Hoppas allt är väl, lämnar örhängen till mamma imorgon. Kram till er alla

2008-09-18 @ 15:02:36
URL: http://johanna.candoredesign.se
Postat av: Lillsyrr

Mysigt att få träffa er idag även om djurparken var stäng - tredje gången gillt blev det ej ;-) Mailade dig länken där du hittar mössorna och övriga fina kläder från Kikkid. Vi hörs i morgon bästa syteryster! Puss och kram

2008-09-18 @ 20:20:49
Postat av: Kajsa

härliga brallor hörrö...

kul det ska bli imorrn.. har stövlarna med hem från dagis.. ;) så man är klädd som en fotograf menar jag.. hahaha..

må så gott så länge

kram kram

Kajsa

2008-09-19 @ 17:43:14
URL: http://kajsascrap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0