Så tittar solen fram igen

Onsdag morgon och solen har tittat fram, vad glad man blir av bara det! Skönt för idag är jag inte så pigg och känner mig lite smågrinig, har blivit lite för få sovtimmar de senaste dygnen. Viktor har börjat vakna flera gånger varje natt igen och Filip har mardrömmar men det är väl så det skall vara att ha småbarn?

Var det månne sommarens sista dopp som togs i fredags i Fristad vid Långesand? Hade en skön varm em på stranden och sedan åkte vi till TG och Aase för att grilla och avsluta semestern ihop för vi firade ju in den tillsammans första fredagen, jätte god mat trevligt sällskap TACK och vi kan väl fira något annat eller annan snart hoppas jag!


Elin och Viktor har lite strandbus.

Sista semesterdagarna tillbringade vi vid kusten med Anna och Marcus och lille Olle, vi hade det jätte bra och vädret var skönt, Morgan och Marcus tog en premiärtur med Marcus och Annas nya båt, de var som två småkillar med nya leksaker!


Blev tyvärr inte så många bra bilder för kameran hade blivit inställd på något konstigt manuelläge och alla blev suddiga tills jag upptäckte och justerade inställningarna men förhoppningsvis var det inte sista turen utan att jag får en nu chans att fota killarna i båten och fina vyer.
Elin och Filip på klipporna i Åsa
Godis är gott tyckte både Elin och Filip när de satt på pirkanten och kollade efter Morgan och Marcus.

Tog givetvis lite kort på Olle också och jösses vad fort det går och vad de ändrar sig de små liven.
Olle i knät på Anna i Åsa 3 augusti

Måndag tisdag har ju mest regnat och vi har pysslat inne, Elin fixar och flyttar runt på sitt rum vilket genererat en del saker som behöver nya platser och förmodligen en tur till tippen, men fint blir det!
Idag är det ju uppehåll och efter denna lilla datorstund så blir det nog att packa fikakorgen och ta en tur till skogen på picknick.
Men sist ett kort på min minsta prins som även går under namnet Nicke lilltroll eller nyfiken när han för första gången sitter i hängstol hemma och äter sin kvällsgröt, (det var faster Jessica som prövade först när vi var där på fika) och det gick jätte bra, så mycket lättare att mata honom även om en del fortfarande hamnar i hela ansiktet.

första gången i hängstolen

Med denna kille får man hänga med för allt går så himla snabbt, nu ålar han sig fram över golvet och han är mao inte kvar där man la honom från början. Han försöker skjuta upp rumpan och tar spjärn med fötterna så snart kan han säkert krypa.
sköt om er!
Kram Lotta

Kommentarer
Postat av: Aase/ängel60

Oj oj oj vad du skriver..... vilak härliga bilder på alla, Olle vad lik Anna han är!!!

Gudosn kan vi nog döpa om till LillBus med all rätt, vilek busblick han har.

Nu ska jag scrappa klart Prinshatt alá Viktor



Kramen en stor. Du är bäst!!! Kram AA

2008-08-06 @ 10:23:55
URL: http://angel60.blogg.se/
Postat av: Lillsyrr

Åhh min kära syster - sömn är det minsta man har just nu men så är det - tur att vi kan "tjöta" av oss i hop och att det varvas med bättre dagar och nätter ;-) Men jösses vad du hinner med mycket här på bloggen, du ska få ett par riktigt fina bilder på grabbarna i segelbåten som Jonas tog med sitt megaobjektiv och jag hoppas verkligen att det blir fler tillfällen i båten fasten semestern för grabbarna är slut. Idag har jag haft det kanon då vi övat på att Olle ska gilla vagnen igen och det har gått riktigt bra. Varit på stan med Erica och Morris och köpt ny höstoverall + present till Martin och Andreas lilla flicka. Nu ska jag gå och handla så vi får lite god kvällsmat. Siktar på att snart ta premiärtur med Olle i bilen själv och då komma och hälsa på. Kram kram lillsyrr

2008-08-06 @ 16:57:24
Postat av: Kajsa

hej hej

vilka härliga bilder på Elin och Viktor och Filip.. snacka om att du ska scrappa.. =)

må så gottit nu gumsan

och var rädd om dej

kram kram

Kajsa

2008-08-06 @ 18:59:35
URL: http://kajsascrap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0